Moe, onverzadigbaar, lukt het niet om af te vallen?


Vraag je je af waarom je zo weinig energie hebt en moe bent? Kan je wel de hele dag door blijven eten ? Heb je daarbij ook wel eens last van stemmingswisselingen, een appelflauwte of hoofdpijn als je trek hebt? Kom je niet van die laatste kilo's af?

Een stoornis in je bloedsuikerspiegel is vaak de oorzaak van deze klachten. Ik heb een test gemaakt waarbij je heel snel een goede indicatie krijgt of dat bij jou ook het geval zou kunnen zijn. Vul hieronder je e-mailadres in en ik stuur je de test meteen toe. Binnen 5 minuten ben je een stuk wijzer. Je ontvangt ook gelijk waardevolle tips die je verder zullen helpen.

* Met het aanvragen van de test geef ik toestemming aan Voeding is Kracht om mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in de privacyverklaring.

Herken jij jezelf in een (of meerdere) stellingen hieronder?


  • Ik heb weinig energie en ben vaak moe
  • Ik moet elke paar uur wat eten, ik eet (snaai) de hele dag door
  • Ik heb vaak trek in zoet, suiker of andere koolhydraten
  • Het lukt me niet om af te vallen
  • Ik ben vaak moe nadat ik gegeten heb (after lunch/diner dip)
  • Ik heb een buikje/lovehandles
  • Ik heb regelmatig hoofdpijn
  • Ik heb last van stemmingswisselingen of een appelflauwte als ik trek heb

Mogelijk heb je last van insuline resistentie. Dit zorgt voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Helaas komt er na een bezoek aan de (huis)arts of bij bloedonderzoek niet altijd een duidelijke oorzaak naar voren. Sterker nog bij, normale bloedwaardes kan jij toch klachten ervaren!

Ik heb een test gemaakt waarbij je heel snel een goede indicatie krijgt of jij misschien insuline resistent bent. Vul hieronder je e-mailadres in en ik stuur je de test meteen toe. Binnen 5 minuten ben je een stuk wijzer.
Je ontvangt ook waardevolle voedingstips die je verder zullen helpen!


* Met het aanvragen van de test geef ik toestemming aan Voeding is Kracht om mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in de privacyverklaring.

"Het begin van de oplossing zit in de kleinste verandering"