Power adviessessie – Antwoorden op jouw gezondheidsvragen


Heb jij een korte vraag of een eenvoudig probleem? Wil je geen uitgebreid behandelplan, maar gewoon zinnig en praktisch advies? Van mij krijg je de antwoorden en informatie waarmee je zelf weer verder kunt!

Waarom een Power Adviessessie?


Een power adviessessie is er speciaal voor iedereen die een korte vraag heeft of een eenvoudig probleem. Je wilt geen uitgebreid behandelplan, maar gewoon een antwoord op je vraag. Je wilt advies waarmee je zelf weer verder aan de slag kunt.

Bijvoorbeeld omdat je mijn blogs of online workshop hebt bekeken en je graag verder op weg geholpen wilt worden. Of misschien wil je wel eerlijk en ongezouten feedback op jouw voedingsdagboek? Vragen die geschikt zijn voor een poweradviessessie:

  • Waar moet ik op letten als ik stop met het eten van brood?
  • Ik heb mijn voedingsdagboek ingevuld, heb je eenvoudige tips hoe ik mijn voeding kan verbeteren?
  • Welke vetten zijn gezond en welke kan ik beter vermijden?
  • Hoe zit dat met kaas, melk en andere zuivel producten?
  • Ik kan niet tegen fruit, heb ik fruit nodig om aan mijn energie te komen?

Tijdens deze sessie van 45 minuten kun je jouw vragen stellen. Ik geef je vervolgens alles wat ik in huis heb. De power adviessessie doen we via skype of telefonisch.

Bij power adviessessie zit dus geen behandelplan inbegrepen, natuurlijk krijg je wel handige tips en informatie die je verder zullen helpen. Mocht je probleem te uitgebreid zijn voor een adviessessie dan laat ik je dat weten en bespreken we een alternatief.

Een power adviessessie kost 47,- euro en kan je HIER bestellen. Nadat jouw bestelling binnen is neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

"Geen mythes, geen hypes, geen blabla, gewoon gedegen advies en praktische tips waarmee jij verder kunt."