Kosten behandeling


Ben je het zat dat je altijd maar moe bent? Dat je niet genoeg energie hebt om de dag door te komen? Wil je graag afvallen, maar lukt het niet? Heb je last van stemmingswisselingen, appelflauwtes, PMS of hormonale klachten?
Ik help je graag. Bekijk hier onder wat ik voor je kan betekenen.

Consulten


Het eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur. Vervolg consulten vinden over het algemeen om de 2 tot 4 weken plaats en duren 45 minuten. Het aantal consulten is afhankelijk van de gezondheidsklacht of ziekte. De kosten van eventuele voedingssupplementen of aanvullende bloedonderzoeken zijn niet inbegrepen.

Power adviessessie


Een Power adviessessie is er speciaal voor iedereen die een korte vraag heeft of een eenvoudig probleem. Je wilt geen uitgebreid behandelplan, maar gewoon een antwoord op je vraag. Je wilt informatie waarmee je zelf weer verder aan de slag kunt.

Bijvoorbeeld omdat je mijn blogs of online workshop hebt bekeken en je graag verder op weg geholpen wilt worden. Of misschien wil je wel eerlijk en ongezouten feedback over jouw voedingsdagboek?

Tijdens deze sessie van 45 minuten kun je jouw vragen stellen. Ik geef je vervolgens alles wat ik in huis heb. De power adviessessie doen we via skype of telefonisch.

Tarieven


  • Eerste consult 125,- euro incl. anamnese en behandelplan
  • Vervolg consult 69,- euro incl. behandelplan
  • Power adviessessie 47,- euro

Cliënten die een behandelplan hebben kunnen tussen de consulten door via de e-mail korte vragen stellen, dit is gratis. Mocht je nog veel vragen hebben of een vraag waarvoor een uitgebreider antwoord is vereist? Dan plannen we een vervolg consult in. Uiteraard wordt dit van tevoren in goed overleg afgestemd. Consulten kunnen ook telefonisch of via skype plaatsvinden.

Heb je alleen een Power adviessessie geboekt? Dan is het stellen van extra vragen via de e-mail niet mogelijk, je kunt natuurlijk wel een nieuwe sessie aanvragen.

Betaling


Bij consulten krijg je na het consult een digitale factuur toegestuurd die je binnen 14 dagen dient te betalen. Deze factuur kan je eventueel declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Een Power adviessessie kan je HIER bestellen. Nadat jouw bestelling binnen is neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Aanwezigheid/verhindering


Consulten en adviessessies dienen op de afgesproken tijd te worden gevolgd. Mocht je onverhoopt je afspraak willen verplaatsen of afzeggen, meldt dat dan minimaal 24 uur van tevoren. Wanneer een afspraak niet tijdig afgemeld wordt, zal de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.

Vergoedingen


De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. De consulten worden, afhankelijk van jouw aanvullende zorgverzekering, door de meeste zorgverzekeraars  vergoed. Voor een overzicht verwijs ik je naar de website van MBOG. Raadpleeg je polis om te kunnen bepalen tegen welke voorwaarden jouw zorgverzekeraar orthomoleculaire therapie vergoedt.

Power adviessessies worden (helaas) niet vergoed door de zorgverzekeraars.

 

“Eet jezelf letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel”