Het behandeltraject


Ik help vrouwen om meer energie te krijgen en letterlijk en figuurlijk weer lekker in hun vel te komen zitten.

De behandeling


De behandeling is zeer persoonlijk. Tijdens een eerste consult gaan we met behulp van een uitgebreid diagnostisch vraaggesprek op zoek naar de oorzaak van de gezondheidsklacht of ziekte. Samen kijken we naar je huidige voedingspatroon, je leefomstandigheden en omgevingsfactoren. Door het stellen van specifieke vragen over het functioneren van het lichaam wordt vaak al snel duidelijk welke lichaamsprocessen niet meer optimaal functioneren of uit balans zijn.

Daarna zal ik samen met jou een persoonlijk behandelplan opstellen. Het behandelplan bestaat uit praktische adviezen en handvatten die tot een blijvende en goed vol te houden leefstijlwijziging zullen leiden. Ze zijn gericht op jouw klachten en passend bij jouw situatie. Uiteraard krijg je hierbij ook duidelijke uitleg over het verstoorde mechanisme en de behandeling.

Consult


De intake/anamnese zal ongeveer 1,5 uur in beslag zal nemen. Na het eerste consult krijg je naast het behandelplan ook ideeën en tips om je dagelijkse eetpatroon aan te passen.

Een vervolgconsult vindt meestal na 3 tot 4 weken plaats. Hierin bekijken we samen welke verbeteringen er zijn opgetreden, welke veranderingen je hebt waargenomen en op welk gebied er nog meer vooruitgang geboekt kan worden.
Het aantal consulten is afhankelijk van de gezondheidsklacht of ziekte.

Vul voor het maken van een afspraak dit contactformulier in.

 

Power adviessessie


Een power adviessessie is er speciaal voor iedereen die een korte vraag heeft of een eenvoudig probleem. Je wilt geen uitgebreid behandelplan, maar gewoon een antwoord op je vraag. Je wilt informatie waarmee je zelf weer verder aan de slag kunt.

Bijvoorbeeld omdat je mijn blogs of online workshop hebt bekeken en je graag verder op weg geholpen wilt worden. Of misschien wil je wel eerlijk en ongezouten feedback op jouw voedingsdagboek? Vragen die geschikt zijn voor een poweradviessessie:

  • Waar moet ik op letten als ik stop met het eten van brood?
  • Ik heb mijn voedingsdagboek ingevuld, heb je eenvoudige tips hoe ik mijn voeding kan verbeteren?
  • Welke vetten zijn gezond en welke kan ik beter vermijden?
  • Hoe zit dat met kaas, melk en andere zuivel producten?

Tijdens deze sessie van 45 minuten kun je jouw vragen stellen. Ik geef je vervolgens alles wat ik in huis heb. De power adviessessie doen we via skype of telefonisch.

Bij power adviessessie zit dus geen behandelplan inbegrepen, natuurlijk krijg je wel handige tips en informatie die je verder zullen helpen. Mocht je probleem te uitgebreid zijn voor een adviessessie dan laat ik je dat weten en bespreken we een alternatief.

Een power adviessessie kan je HIER bestellen. Nadat jouw bestelling binnen is neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Ik help vrouwen om weer meer energie te krijgen


Twijfel je of ik iets voor jou kan betekenen? Wil je een consult boeken? Neem gerust contact met mij op via dit contactformulier.

"Het grootste verschil zit in de kleinste verandering"