Eet je fit challenge – 18 t/m 21 maart


Yes, het voorjaar hangt in de lucht! Tijd om te stralen, te genieten en om je goed te voelen. Doe mee met deze challenge en eet je fit. Schrijf je hieronder gratis in.

Schrijf je hieronder gratis in voor de challenge


Eet je fit challenge


  • Vraag je je af waarom je zo weinig energie hebt en vaak moe bent?
  • Moet je eerst wat eten voordat je de deur uit gaat?
  • Heb je weleens last van stemmingswisselingen, een appelflauwte of een wazig gevoel in je hoofd als je trek hebt?
  • Lijkt het soms wel alsof je onverzadigbaar bent?
  • Heb je last van vetopslag rond je middel en kom je er maar niet vanaf?
  • Eet je het liefst op vaste tijden?

Dan ben je niet de enige. Heel veel vrouwen hebben hier last van. Vaak wordt er gedacht dat er niets aan te doen is, maar dat is niet waar!
Wil jij van deze klachten af? Wil jij meer energie en je weer fit voelen? Schrijf je dan hieronder in voor de Eet je Fit Challenge. 4 dagen lang geef ik je het beste van mijzelf. Ik deel mijn waardevolle tips met je zodat ook jij weer lekker in je vel komt te zitten.

Wat gaan we doen?


Van 18 t/m 21 maart kan je gratis van mijn kennis en ervaring gebruik maken. Ik doe niet aan bla bla, voedingshypes of half bakken adviezen. Nee, we gaan echt 4 dagen knallen. Ik daag je uit om echt eens kritisch naar je huidige eetgewoontes te kijken en daar wat aan te gaan doen. Ik geef je de tips die ervoor gezorgd hebben dat ik, na me 15 jaar futloos gevoeld te hebben, eindelijk ben gaan bruisen van de energie.

Elke avond geef ik een live (online) workshop waarin ik mijn kennis en tips met je deel. Wil je alles uit deze challenge halen? Reserveer deze dagen van 20h00- 21h00 alvast in je agenda. Gooi dan desnoods je kinderen wat eerder hun bed in, zeg je sportles voor 1 keertje af… Zo weet je zeker dat je bij de live workshops aanwezig kunt zijn en niets hoeft te missen.

Voor wie denkt: ‘maar ik eet al best gezond’. Vraag je dan eens af of dat echt zo is… Geef jij je lijf wat zij nodig heeft?

Voel je je niet energiek? Heb je weleens appelflauwtes en stemmingswisselingen? Heb je vaak trek en het gevoel onverzadigbaar te zijn? Dan gaat er toch nog iets niet goed.
Dat geeft niets. Er is ook zoveel tegenstrijdige informatie te vinden tegenwoordig! Dat maakt het lastig… Ik neem je tijdens deze 4 dagen stap voor stap mee naar een voedingspatroon waar ook jij meer energie van krijgt.  En dat allemaal gratis en voor niets :-).

* Privacyverklaring.