Contact


In verband met zwangerschapsverlof is Voeding is Kracht tijdelijk gesloten. Januari 2021 gaat de praktijk weer open.

Je mag in de tussentijd altijd contact met me opnemen door een mailtje te sturen. Houd er wel rekening mee dat ik mijn mailbox niet zo vaak zal bekijken en dat je dus langer op een reactie zal moeten wachten.

Je kunt wel gewoon de blogs met praktische tips over voeding en gezondheid lezen via deze link de kracht van voeding.
En de gratis test kun je hier downloaden.

Contactformulier


Vanwege mijn zwangerschapsverlof is het op dit moment niet mogelijk om een afspraak te maken. Ben je al cliënt en heb je nog een vraag? Stuur me gerust een mailtje. Houd wel rekening met een lange reactietijd.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Onderwerp

  Uw vraag


  Behandellocaties


  Jan Evertsenstraat 1
  2014 BB Haarlem

  Orthomoleculaire therapie


  De therapie richt zich op de specifieke voedingsbehoeften van jouw lichaam. Het is gebaseerd op het behandelen van de oorzaken van je gezondheidsklachten en niet alleen op symptoombestrijding.

  Door persoonsgebonden advies, een combinatie van de juiste voeding, voldoende beweging en een passende leefstijl, wordt de oorzaak aangepakt en krijg je weer controle over jouw gezondheid.

  Lees meer over de therapie

  Het behandeltraject


  Het eerste consult bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek. Er wordt een behandelplan opgesteld gericht op jouw gezondheidsklachten en wensen.

  Tijdens de vervolgconsulten bespreken we de waargenomen verbeteringen en kijken we op welk gebied er nog meer vooruitgang geboekt kan worden.

  Bekijk het traject

  Vergoedingen


  Voeding is Kracht is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG.

  De MBOG stelt eisen aan het kwaliteitsniveau van haar leden. Hierdoor worden consulten door de meeste zorgeverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

  Voor een behandeling en vergoeding door de zorgverzekeraar heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig.

  Kosten behandeling