Contact


Ik kom graag met je in contact.
Twijfel je of ik iets voor jou kan betekenen? Dan is een persoonlijk of telefonisch kennismakingsgesprek altijd mogelijk.
Dit gesprek is gratis.

Contactformulier


Het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of consult kan telefonisch of via het contactformulier hieronder.
Bent je al cliënt? Dan kan je ook per e-mail korte vragen stellen over jouw behandeling.

Uw naam

Uw e-mailadres

Onderwerp

Uw vraag


Neem direct contact met mij op


Mocht je mij niet direct aan de lijn krijgen, dan kan je altijd de voicemail inspreken. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.

06 27 83 81 74


Behandellocaties


Jan Evertsenstraat 1
2014 BB Haarlem

Orthomoleculaire therapie


De therapie richt zich op de specifieke voedingsbehoeften van jouw lichaam. Het is gebaseerd op het behandelen van de oorzaken van je gezondheidsklachten en niet alleen op symptoombestrijding.

Door persoonsgebonden advies, een combinatie van de juiste voeding, voldoende beweging en een passende leefstijl, wordt de oorzaak aangepakt en krijg je weer controle over jouw gezondheid.

Lees meer over de therapie

Het behandeltraject


Het eerste consult bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek. Er wordt een behandelplan opgesteld gericht op jouw gezondheidsklachten en wensen.

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we de waargenomen verbeteringen en kijken we op welk gebied er nog meer vooruitgang geboekt kan worden.

Bekijk het traject

Vergoedingen


Voeding is Kracht is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG.

De MBOG stelt eisen aan het kwaliteitsniveau van haar leden. Hierdoor worden consulten door de meeste zorgeverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Voor een behandeling en vergoeding door de zorgverzekeraar heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig.

Kosten behandeling